Informatie

Atelier


Het atelier ligt in een fijne tuin waardoor er ook veel buiten gewerkt wordt. Er is professioneel materiaal aanwezig zodat men de verschillende cursussen/workshops kan volgen op hoogwaardig niveau. Hier kan Ellen in alle rust haar reisimpressies en de emoties van de wereldgebeurtenissen op doek zetten. Hier worden ook alle technische voorzieningen, het inlijsten en voorzien van ophangsystemen geregeld, en worden alle schilderijen ook voorzien van een U.V. vernislaag, waardoor geen verkleuring op vervuiling van het werk kan optreden. Bij verkoop wordt hier het schilderij van een beschermende  verpakking voorzien voordat het met de eigen transportwagen, waarin schilderijen tot 200 x 200cm passen, bij de klant afgeleverd. Daar zorgen we, indien gewenst, voor een veilige bevestiging aan de wand, en wordt in overleg de juiste plaats bepaald en indien nodig,de verlichting aangepast.


De park-tuin, waar het atelier, de galerie en de woonboerderij gevestigd zijn, zorgt voor veel rust en bieden de cursisten de gelegenheid om ook midden in die natuur creatief
bezig te zijn. Schildersezel en zitplaats vinden een plek in de schaduw en zorgen vaak voor extra inspiratie motivatie bij het schilderen. 


Bij iets minder mooi weer is er altijd voor 7 deelnemers plaats onder de pergola om te werken, maar ook om zonodig te rusten, wat te drinken of te lunchen. In de rubriek
WORKSHOPS vindt u alle informatie over de ZOMERCURSUSSEN, die graag bezocht worden, ook door leerlingen uit het buitenland.
Inspirerende discussies met gelijk gestemde medecursisten.


Share our website

Quicklinks

Google Maps